Welcome to IND-PRO Server Forum
Silahkan Daftar,bagi yang belum menerima Email Konfirmasi selama 1x24 JAM , user anda akan aktif otomatis dan bisa digunakan tanpa menunggu email konfirmasi.

Terima Kasih


Team IRP


GTA IND-PRO New Life Roleplay IP : 111.221.42.168:7777
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Grand Theft Auto Ind-Pro Roleplay Server 111.221.42.168:7777
Ikut event of the mounth kami Klik saja Event Of The Mounth
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Server Down ?
Sun Apr 22, 2012 8:47 am by Enfocer

» General Discussion
Thu Apr 19, 2012 12:49 pm by Riyan_Vladimir

» Tanya jawab seputar RolePlay
Sun Apr 01, 2012 3:31 pm by Fahri_Setiawan

» Form Character
Thu Mar 29, 2012 2:33 pm by ZakkyRizky

» surat lamaran
Sun Mar 25, 2012 2:39 pm by Gep'ax

» Kata Kata Spesial
Thu Feb 23, 2012 2:24 pm by Gep'ax

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:31 pm by EasyMade

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:30 pm by EasyMade

» ane mo nanya
Thu Jan 05, 2012 4:04 pm by EasyMade

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 22 on Sat Jan 22, 2011 10:03 pm
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of IND-PRO Roleplay Forum on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Welcome to IND-PRO Server Forum on your social bookmarking website

Share | 
 

 Chornaya Bratva

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 10:31 pm













IC RULES


1.Always have respect for the Family and for the Allies.

2.Always show respect and good manners when dealing with police officers.Do not provoke!

3.Do not discuss family business in public,take it to a private place.

4.Do not backstab the family,by giving off information to rival Families.

5.If you think something is way too easy or way too clear use your walkie talkie to communicate with the others.
We are united in the family so don't be afraid to ask for help!

6.Do not adventure yourself in other Family turfs without a reason.Only the Bolshoy Boss or Co-leader may give you permission!

7.Do not: start wars; kidnap/rob people; go on a rampage without the Bolshoy Boss's approval!

8.Always treat women with respect, if you find out she's cheating on you contact the Bolshoy Boss immediately, and we will set things straight

9.Do not drink and make yourself noticed on the street.And do not drink and drive.

10.If the police stops you over,hide your weapons under the trunk and be careful because cops are always looking for a reason to bust you.

11.You do not leave the family,you will be kicked out of the family and probably hunted down after.(PK)


OOC RULES

1. Always follow the server rules and listen to the admins,even though sometimes they may not be right in your opinion.We don't want rule breakers!

2. Make sure you know the rules of engagement because we don't want rule breakers,again!

3. If you break any of the rules,you will probably be removed out of the family and not permited to join some time.

4. Higher ranks such as Bolshoy Boss or Co-leader may kick you out.Do not question their decision!

5. You will promise both OOC and IC that you will not be affiliated with any other organization/family!





Last edited by renji911 on Mon Sep 20, 2010 11:26 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 10:33 pm

Aplication Form

OOC


First Name :

Last Name :

Role Play Experience :

why you want to be a Chornaya Bratva(Russian Mafia) Member :

What is metagaming ?
Three Examples:

What is powergaming?
Two Examples:

What is IRL ?
Example:


Repect the community members and also admins



IC



IG Name :
IG level :
Phone:
Origin:

Make your story (atleast 100 words):

Why you want to be a member Of Chornaya Bratva(Russian Mafia):


Last edited by renji911 on Mon Sep 20, 2010 10:35 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Jimbo
Senior
Senior


Jumlah posting : 350
Post Points : 394
Join date : 2010-09-13
Age : 21

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 10:33 pm

Indo aja bos, ini server Indo, hanya saran, hehehehe..

Sukses ya, ternyata elo toh Renji Bratva, ditanyain kagak mau jawab tadi.. Mad
Back to top Go down
View user profile http://eastcrews.blogspot.com/
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 10:35 pm

Jimbo wrote:
Indo aja bos, ini server Indo, hanya saran, hehehehe..

Sukses ya, ternyata elo toh Renji Bratva, ditanyain kagak mau jawab tadi.. Mad

tadi msh blm resmi gan cheers

jawaban dipersilahkan pake bhs indo kog gan afro
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 10:48 pm

Ranks: 1 Shestiorka - 2 Patsani - 3 Byki - 4 Capo - 5 Underboss - 6 Pakhan
.
Back to top Go down
View user profile
Indo_Pro
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 23
Post Points : 27
Join date : 2010-09-14

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 11:06 pm

Woi renji ane ngikut yah tar ane mau bikin idnya dulu
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Mon Sep 20, 2010 11:08 pm

silahkan ikutin rules & aplication form yg telah disediakan Smile
Back to top Go down
View user profile
Viper
Rookie
Rookie


Jumlah posting : 69
Post Points : 70
Join date : 2010-09-17

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 6:39 am

Sorry OOT saya mau mengkritik sedikit ~peace~

Lebih bagus pendaftrarannya IC aja bakal ribet kalo OOC hehehhe

Jadi gak usah buat pendaftaran gitu gan mending Ketemu ajakan IC baru invite gitu aja

atau gak loe buat industries jadi invite beberapa karyawanterus jadiinanggota deh


Sekedar Kritikan kecil

NO OFFENCE
Back to top Go down
View user profile
Indo_Pro
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 23
Post Points : 27
Join date : 2010-09-14

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 12:55 pm

@Renji mending IC aja rekrutnya

Eh storynya gue temen lu apa saudara lu nih renji
Back to top Go down
View user profile
Chief_Of_State
Beginner
Beginner


Jumlah posting : 28
Post Points : 32
Join date : 2010-09-18
Age : 21
Lokasi : Republica 500, Coruscant, Coruscant

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 2:46 pm

renji911 wrote:




IC



IG Name :
IG level :
Phone:
Origin:

Make your story (atleast 100 words):

Why you want to be a member Of Chornaya Bratva(Russian Mafia):


IG Level harusnya dimasukkan ke OOC.
Karena di IC gak mengenal Level. Thanks.
Back to top Go down
View user profile
Tamu
Guest



PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 3:11 pm

gpp ko inggris,
ngomong IG inggris jg gpp
asal pihak ke dua di tanyain dlu
bisa inggris 'agak2' ato 'bisa'
nanti klo pihak ke dua kgk bisa inggris
kan gk lucu :-(

BTW nick yg biru itu mapper ya?
Back to top Go down
Jimbo
Senior
Senior


Jumlah posting : 350
Post Points : 394
Join date : 2010-09-13
Age : 21

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 3:14 pm

Fadden wrote:
gpp ko inggris,
ngomong IG inggris jg gpp
asal pihak ke dua di tanyain dlu
bisa inggris 'agak2' ato 'bisa'
nanti klo pihak ke dua kgk bisa inggris
kan gk lucu :-(

BTW nick yg biru itu mapper ya?

Biru = Momod..


No Offense ane mau nanya..

Ini ceritanya copas dari forum lain atau buat sendiri? afro
Back to top Go down
View user profile http://eastcrews.blogspot.com/
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 4:42 pm

Jimbo wrote:
Fadden wrote:
gpp ko inggris,
ngomong IG inggris jg gpp
asal pihak ke dua di tanyain dlu
bisa inggris 'agak2' ato 'bisa'
nanti klo pihak ke dua kgk bisa inggris
kan gk lucu :-(

BTW nick yg biru itu mapper ya?

Biru = Momod..


No Offense ane mau nanya..

Ini ceritanya copas dari forum lain atau buat sendiri? afro

ane blm buat ceritanya gan,wkwk..baru rules IC OOC sama aplication form aja Smile
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 4:49 pm

Indo_Pro wrote:
@Renji mending IC aja rekrutnya

Eh storynya gue temen lu apa saudara lu nih renji

sry lu siapa ?? gw IC blm pny tmn & ga deket sama saudara.. -_-

RP citizen biasa aja lah Smile
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Sep 21, 2010 9:52 pm

up up up
Back to top Go down
View user profile
Michael_Morelli
Normal
Normal


Jumlah posting : 128
Post Points : 152
Join date : 2010-09-12
Age : 20
Lokasi : Situbondo Jawa timur

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Wed Sep 22, 2010 8:05 pm

Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Wed Sep 22, 2010 8:09 pm

^^

You're accepted Smile
Back to top Go down
View user profile
Jimbo
Senior
Senior


Jumlah posting : 350
Post Points : 394
Join date : 2010-09-13
Age : 21

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Wed Sep 22, 2010 8:10 pm

Michael_Morelli wrote:
Aplication Form


OOC


First Name : Ricky

Last Name : Fakhrusy Isyraq

Role Play Experience : saya sudah 4 bulan di bermain RolePlay

why you want to be a Chornaya Bratva(Russian Mafia) Member : saya udah bosen RP jadi supir taxi, apa lagi udah 4 bulan jadi sopir taxi

What is metagaming ?
Three Examples: Mengetahui Informasi yang kamu lihat tanpa melalui IC
Contoh: 1. Michael Morelli: Hallo Renji
Renji Bratva: ((bagaimana lu tau nama gue))
Michael Morelli: Tuh ada di atas
2. /call 1234 ((Renji Bratva))
Michael Morelli: Hallo, selmat siang
Renji Bratva: ((Bagaimana lu tau nomer gue?))
Michael Morelli ((/Number))
3. kamu sedang di Rob sekelompok penjahat, terus kamu PM temen kamu biar kamu di tolongin, dan teman kamu langsung bawa 1 RT buat nolongin kamu, itu gak boleh

What is powergaming?
Two Examples: Powegaming adalah hal-hal yang tak mungkin di dunia nyata
Contoh: 1. Kamu lagi di Borgol dengan polisi, terus kamu menggunakan RP buat ngelepasin borgol nya
/me menghancurkan borgol nya dengan tenaga dalam
2. /me meruntuhkan bangunan tinggi dengan kentut nya

What is IRL ?
Example: Dunia nyata si pemain
Contoh: Michael Morelli: (( Nama IRL gue Ricky Fakhrusy Isyraq ))


Repect the community members and also admins



IC



IG Name : Michael_Morelli
IG level : 1
Phone: 556326
Origin: America

Make your story (atleast 100 words): Nama saya Michael Morelli, saya berasal dari keluarga yang tidak berkecukupan. Saya asli dari Amerika Sejak saya berumur 2 tahun saya sudah tidak punya ayah, ayah meninggal di karenakan di tembak oleh salah satu mafia di Amerika, ayah punya utang kepada ketua mafia tersebut sebesar $5.000.000 sebenarnya ayah saya hanya meminjam $50.000 tetapi ayah saya tidak kunjung membayar nya, dan akhirnya ayah saya di tembak tepat di hadapan saya dan ibu saya, saya sangat takut sekali pada saat itu, dan saat saya berumur 21 tahun, tepat nya 19 kemudian setelah kejadian itu, ibu saya meninggal akibat penyakit yang di deritanya, ibu saya hanya ingin saya meninggalkan kota ini.
saya akan meninggalkan kota ini sesudah aku di wisuda, Seusai aku di wisuda aku langsung bergegas kerumah untuk mengepak barang-barang ku.
Akhirnya aku pun memulai perjalanan ku menuju INDONESIA aku berharap bisa memulai hidup baru ku dan melupakan semua masa lalu ku GOODBYE AMERICA


Why you want to be a member Of Chornaya Bratva(Russian Mafia): saya ingin sekali membalaskan dendam saya dengan mafia itu, maka dari itu,,,saya bergabung dengan mafia ini, semoga saja mafia ini bisa mengajari aku tentang dunia mafia, sampai aku bisa membunuh orang yg telah membuat ayah ku meninggal

Gan kasih spoiler / kirim via. PM ke Renji aja gan

@Renji : Itu formatnya kasih code Spoiler gan, panjang banget dah.. Laughing
Back to top Go down
View user profile http://eastcrews.blogspot.com/
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Wed Sep 22, 2010 8:30 pm

ente edit aja,kan ente momod jg Very Happy

ane bngung caranya
Back to top Go down
View user profile
integral
Rookie
Rookie


Jumlah posting : 97
Post Points : 103
Join date : 2010-09-19

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Thu Sep 23, 2010 3:30 pm

ea morelli masuk ke bratva kwkwk
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Thu Sep 23, 2010 3:33 pm

^

ikutan join aja gan Razz
Back to top Go down
View user profile
Ezhatryo
Banned User
Banned User


Jumlah posting : 529
Post Points : 496
Join date : 2010-09-14
Age : 20
Lokasi : Heaven

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Thu Dec 09, 2010 7:32 pm

ayo hidupkan faction ini
Back to top Go down
View user profile http://yoichiare.blogspot.com
Ami_Lonat
Beginner
Beginner


Jumlah posting : 25
Post Points : 29
Join date : 2010-12-21

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Dec 21, 2010 2:29 pm

Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
renji911
Advance
Advance


Jumlah posting : 203
Post Points : 214
Join date : 2010-09-15
Age : 24
Lokasi : DKI Jakarta

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Sat Jan 08, 2011 8:58 pm

:sup:
Back to top Go down
View user profile
Ami_Lonat
Beginner
Beginner


Jumlah posting : 25
Post Points : 29
Join date : 2010-12-21

PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Tue Jan 11, 2011 5:41 pm

renji911 wrote:
:sup:

gw di terima kaga ?
kalo masalah RP indo gw masih numayan bisa
tapi RP english gw gak terlalu bagus
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Chornaya Bratva   Today at 11:35 pm

Back to top Go down
 
Chornaya Bratva
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to IND-PRO Server Forum :: FACTION SECTION & CHARACTER STORIES :: Faction Section :: Archive-
Jump to: