Welcome to IND-PRO Server Forum
Silahkan Daftar,bagi yang belum menerima Email Konfirmasi selama 1x24 JAM , user anda akan aktif otomatis dan bisa digunakan tanpa menunggu email konfirmasi.

Terima Kasih


Team IRP


GTA IND-PRO New Life Roleplay IP : 111.221.42.168:7777
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Grand Theft Auto Ind-Pro Roleplay Server 111.221.42.168:7777
Ikut event of the mounth kami Klik saja Event Of The Mounth
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
Latest topics
» Server Down ?
Sun Apr 22, 2012 8:47 am by Enfocer

» General Discussion
Thu Apr 19, 2012 12:49 pm by Riyan_Vladimir

» Tanya jawab seputar RolePlay
Sun Apr 01, 2012 3:31 pm by Fahri_Setiawan

» Form Character
Thu Mar 29, 2012 2:33 pm by ZakkyRizky

» surat lamaran
Sun Mar 25, 2012 2:39 pm by Gep'ax

» Kata Kata Spesial
Thu Feb 23, 2012 2:24 pm by Gep'ax

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:31 pm by EasyMade

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:30 pm by EasyMade

» ane mo nanya
Thu Jan 05, 2012 4:04 pm by EasyMade

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 22 on Sat Jan 22, 2011 10:03 pm
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of IND-PRO Roleplay Forum on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Welcome to IND-PRO Server Forum on your social bookmarking website

Share | 
 

 error system

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rifqi
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 14
Post Points : 24
Join date : 2011-05-23
Age : 21

PostSubject: error system   Sun Jun 19, 2011 10:56 pm

para om admin saya mau minta tindakannya ya. jadi gini. ane beli mobil buffalo. setelah itu kan mobil ada di San Fierro docks. setelah ane kesana tapi malah ga ada mobilnya. di /findcar juga gada red markernya. abis itu saya beli motor NRG500. setelah beli, ada di SF docks, dan motornya ada. tapi begitu saya parkir di tempat yang saya pengen. kok malah keganti jadi mobil buffalo ane yang ga muncul itu ya gan? dan malah motornya yang ilang.

Dari laporan di atas, ane minta tindakannya ya om admin. thanks a lot. maju terus RP ind-SA

bets regards Rifqi_Ardiya

Back to top Go down
View user profile
Adhira_Watson
Owner
Owner


Jumlah posting : 524
Post Points : 632
Join date : 2010-09-10
Age : 27
Lokasi : Jakarta

PostSubject: Re: error system   Sun Jun 19, 2011 11:18 pm

hmm.. akan kami proses, karena banyak kejadian kyk gini.
BTW signaturenya tolong ya gan,jgn lebar2... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://gettalk.net.indoproserver.co.cc
rifqi
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 14
Post Points : 24
Join date : 2011-05-23
Age : 21

PostSubject: Re: error system   Mon Jun 20, 2011 10:41 am

hihihihi oh iya maap gan belum di perkecil Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
rifqi
Newbie
Newbie


Jumlah posting : 14
Post Points : 24
Join date : 2011-05-23
Age : 21

PostSubject: Re: error system   Mon Jun 20, 2011 7:40 pm

sekedar lapor nih gan. sekarang malah mobil buffalonya ilang lagi gan. di findcar ga ada tanda red marknya. pengen nangis guling2 jadinya gan T___T
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: error system   Today at 9:27 am

Back to top Go down
 
error system
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» WTS Yoshimura R-77 Japan Carbon Full System for N250FI Like New 1,5bulan pake
» FS: OM Exhaust For Ninja 250 Full System.
» (ASK) speedo koso rx2 sering error?
» numpang nanya dong knalpot two brother full system performa n suara gimana? hargaa? dibanding sama knalpot lain gimana?
» kelebihan dan kekurangan ganti knalpot (slip-on or full system)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to IND-PRO Server Forum :: OUT OF CHARACTER :: Report Player-
Jump to: