Welcome to IND-PRO Server Forum
Silahkan Daftar,bagi yang belum menerima Email Konfirmasi selama 1x24 JAM , user anda akan aktif otomatis dan bisa digunakan tanpa menunggu email konfirmasi.

Terima Kasih


Team IRP


GTA IND-PRO New Life Roleplay IP : 111.221.42.168:7777
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Grand Theft Auto Ind-Pro Roleplay Server 111.221.42.168:7777
Ikut event of the mounth kami Klik saja Event Of The Mounth
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Server Down ?
Sun Apr 22, 2012 8:47 am by Enfocer

» General Discussion
Thu Apr 19, 2012 12:49 pm by Riyan_Vladimir

» Tanya jawab seputar RolePlay
Sun Apr 01, 2012 3:31 pm by Fahri_Setiawan

» Form Character
Thu Mar 29, 2012 2:33 pm by ZakkyRizky

» surat lamaran
Sun Mar 25, 2012 2:39 pm by Gep'ax

» Kata Kata Spesial
Thu Feb 23, 2012 2:24 pm by Gep'ax

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:31 pm by EasyMade

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:30 pm by EasyMade

» ane mo nanya
Thu Jan 05, 2012 4:04 pm by EasyMade

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 22 on Sat Jan 22, 2011 10:03 pm
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of IND-PRO Roleplay Forum on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Welcome to IND-PRO Server Forum on your social bookmarking website

Share | 
 

 Insult OOC(Aldi_Kristo)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
GJ
Beginner
Beginner


Jumlah posting : 37
Post Points : 44
Join date : 2011-05-20

PostSubject: Insult OOC(Aldi_Kristo)   Sun May 29, 2011 2:30 pm

tiba tiba saat kami RP,dia datang menghampiri kami,lalu,bilang saya whips dia,namun saya tidak merasa memarahi dengan CMD2 whips.
saksi Yoel_Cristhian.setelah itu dia insult saya dengan kata kata GILA
Bukti Bukti
Spoiler:
 
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
nasiuduk4000
Advance
Advance


Jumlah posting : 233
Post Points : 260
Join date : 2011-02-15
Age : 22
Lokasi : Bandar Lampung

PostSubject: Re: Insult OOC(Aldi_Kristo)   Sun May 29, 2011 2:34 pm

laporan kami terima harap bersabar akan di diskusikan terlebih dahulu terbilang aldi kristo player VIP.
sanksi akan tetap di jatuhkan.
Waiting LIST

Team IRP
Back to top Go down
View user profile
Aldi
Donate Member
Donate Member


Jumlah posting : 81
Post Points : 134
Join date : 2011-05-08
Age : 21
Lokasi : Jakarta Barat

PostSubject: Re: Insult OOC(Aldi_Kristo)   Sun May 29, 2011 8:49 pm

zzzz,lu yang whips gua duluan,gua gak suka di whips.udah gua ajak damai tetep aja gak mau Shocked

_________________
I Love IRP A_A




This is my posegeek
Spoiler:
 



My Char In IRP :

| Aldi_Kristo | Sex:Male | Age:20 | Job:Pizza Boy | Team:Civilian |
| Maxi_Alvarez | Sex:Male | Age:19 | Job:Mats Smuggler | Team:Civilian |
Back to top Go down
View user profile
GJ
Beginner
Beginner


Jumlah posting : 37
Post Points : 44
Join date : 2011-05-20

PostSubject: Re: Insult OOC(Aldi_Kristo)   Mon May 30, 2011 5:03 pm

Aldi_Kristo wrote:
zzzz,lu yang whips gua duluan,gua gak suka di whips.udah gua ajak damai tetep aja gak mau Shocked

((ingat saya tidak pernah whips anda dengan kata kata kasa...saya hanya beritahu kalau saya sedang RP,tiba tiba anda datang dengan menabrak nabrak saya))
Back to top Go down
View user profile
Kaito
Forum Moderator
Forum Moderator


Jumlah posting : 576
Post Points : 596
Join date : 2011-01-03
Age : 23
Lokasi : Tangerang

PostSubject: Re: Insult OOC(Aldi_Kristo)   Mon May 30, 2011 5:35 pm

Locked , berbahaya

_________________



ADOLF HITLER
Bisa saja aku musnahkan semua yahudi di dunia ini! tapi aku sisakan sedikit yg hidup, agar kamu dapat mengetahui mengapa aku membunuh mereka.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Insult OOC(Aldi_Kristo)   Today at 4:42 pm

Back to top Go down
 
Insult OOC(Aldi_Kristo)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to IND-PRO Server Forum :: OUT OF CHARACTER :: Report Player-
Jump to: