Welcome to IND-PRO Server Forum
Silahkan Daftar,bagi yang belum menerima Email Konfirmasi selama 1x24 JAM , user anda akan aktif otomatis dan bisa digunakan tanpa menunggu email konfirmasi.

Terima Kasih


Team IRP


GTA IND-PRO New Life Roleplay IP : 111.221.42.168:7777
 
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Grand Theft Auto Ind-Pro Roleplay Server 111.221.42.168:7777
Ikut event of the mounth kami Klik saja Event Of The Mounth
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Similar topics
Latest topics
» Server Down ?
Sun Apr 22, 2012 8:47 am by Enfocer

» General Discussion
Thu Apr 19, 2012 12:49 pm by Riyan_Vladimir

» Tanya jawab seputar RolePlay
Sun Apr 01, 2012 3:31 pm by Fahri_Setiawan

» Form Character
Thu Mar 29, 2012 2:33 pm by ZakkyRizky

» surat lamaran
Sun Mar 25, 2012 2:39 pm by Gep'ax

» Kata Kata Spesial
Thu Feb 23, 2012 2:24 pm by Gep'ax

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:31 pm by EasyMade

» From Character
Thu Jan 05, 2012 7:30 pm by EasyMade

» ane mo nanya
Thu Jan 05, 2012 4:04 pm by EasyMade

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 22 on Sat Jan 22, 2011 10:03 pm
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Social bookmarking
Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of IND-PRO Roleplay Forum on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Welcome to IND-PRO Server Forum on your social bookmarking website

Share | 
 

 mengapa saya di ban oleh om adhira?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Riyan_Vladimir
Normal
Normal


Jumlah posting : 175
Post Points : 190
Join date : 2011-02-08
Age : 21
Lokasi : Jakarta

PostSubject: mengapa saya di ban oleh om adhira?   Thu Mar 24, 2011 8:44 am

gini om perkaranya,tadi kan saya lagi main sendiri,trus ada agan kyosihiro_nobunaga on.nah di chat pake /o nyapa,kan gak enak kalo gak di bales,makanya saya bales pake /n,trus saya bilang maaf yah om pake /n karna /o nya disable,nah dia bilang,ya saya tau kok.trus,dia nanya kenapa sepi?nah saya bilang,mungkin pada pindah server,nah kata dia keman,ya saya bilang ke server jelek itu lah.emang kenyataan om,gatau knapa pada pindah kesana.tolong jangan di ban om

ID:Riyan_Vladimir
IP:180.214.232.5


Last edited by Riyan_Vladimir on Thu Mar 24, 2011 8:49 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Adhira_Watson
Owner
Owner


Jumlah posting : 524
Post Points : 632
Join date : 2010-09-10
Age : 27
Lokasi : Jakarta

PostSubject: Re: mengapa saya di ban oleh om adhira?   Thu Mar 24, 2011 8:47 am

Here is your Crime List:

1. Anda menyebutkan nama server lain
2. Level anda bukan newbie lagi, tapi tetap menggunakan /n sebagai sarana chat, terlebih kalau /o disable, selama kasusnya tidak penting, jangan dibalas melalui /n , Gunakan /PM .

Punishment 7 days

Will be unbanned :
31 March 2011.

Thanks


Team IRP
Back to top Go down
View user profile http://gettalk.net.indoproserver.co.cc
Riyan_Vladimir
Normal
Normal


Jumlah posting : 175
Post Points : 190
Join date : 2011-02-08
Age : 21
Lokasi : Jakarta

PostSubject: Re: mengapa saya di ban oleh om adhira?   Thu Mar 24, 2011 8:50 am

tolong diringanin om.please
Back to top Go down
View user profile
Adhira_Watson
Owner
Owner


Jumlah posting : 524
Post Points : 632
Join date : 2010-09-10
Age : 27
Lokasi : Jakarta

PostSubject: Re: mengapa saya di ban oleh om adhira?   Thu Mar 24, 2011 8:52 am

Punishment : 4 Days
Will be unbanned:
28 March 2011

Thanks


Team IRP
Back to top Go down
View user profile http://gettalk.net.indoproserver.co.cc
Sponsored content




PostSubject: Re: mengapa saya di ban oleh om adhira?   Today at 3:37 pm

Back to top Go down
 
mengapa saya di ban oleh om adhira?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mohon penjelasan dari Admin, mengapa saya turun pangkat?
» Tentang ide saya ~ mohon saran ~
» Tiap pagi harus pakai choke buat nyalakan mesin ??
» UN ditiadakan?
» [Tanya] IQ-nya brapa sih??

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Welcome to IND-PRO Server Forum :: Off Topics :: General Discussion-
Jump to: